Hrozny na výrobu tohoto odrůdově vyhraněného Shirazu byly vybrané hlavním vinařem ve vyhlášeném regionu Riverland v jižní Austrálii.
Chuť a vůně vínaTmavě červené růžové víno s příjemnou vůní lesních červených bobulí a další chutí třešní, jahod a růží. Chuť je velmi dobře vyvážená s velkou ovocnou komplexitou a dlouhou, delikátní dochutí.
Sklizeň a zrání vínaV Austrálii se hrozny sklízejí v měsíci dubnu, kdy dosahují optimální zralosti. Při výrobě tohoto růžového vína byly šlupky ponechány s moštem kratší dobu, aby se získala optimální barva. Víno se poté zpracovává stejně jako bílé víno s fermentací při kontrolované teplotě a následným skladováním v ocelových nádržích, aby se zachovala co nejvíce charakteristika vína.
K jakému jídlu se víno hodí:- Vhodné jako aperitiv
- Saláty
- Kuřecí a krůtí maso