Franschhoek Cellar Cabernet Sauvignon je skutečně pozoruhodné červené víno. Chladnější údolí svahů umožnilo dlouhé a pomalé dozrávání hroznů, což vedlo k výrobě tohoto plného, ale hedvábného měkkého vína. Velmi chutný a připravený pro okamžitou konzumaci.
Chuť a vůně vínaMá hlubokou švestkovou barvu s výraznými vonnými tóny ostružin, tabáku a fialek. Vyznačuje se pevnou strukturou a jemnou tříslovinou s jemnou vůní dřeva. Doporučeno servírovat při teplotě mezi 16°C a 18°C.
Sklizeň a zrání vínaFermentace probíhá při kontrolované teplotě v nerezových nádržích. Víno pak dále zrálo po dobu 12 měsíců v sudech z francouzského dubu.
K jakému jídlu se víno hodí:- Hovězí Stroganov
- Hovězí guláš
- Lasagne
- Hovězí pečeně a steaky
- Zralé sýry